Ilyen állapotban van a kórházba került Dévényi Tibor
origo.hu
19 őrölt paprikából csak hét volt ehető. Ez az eredménye egy minőségi tesztnek. A legjobb terméket egy délvidéki termelő állította elő. 12 termék avas, ehetetlen, fűrészpor ízű, savanyú, szemétbe való minősítést kapott.
A Magyar Gasztronómiai Egyesület értékelte a piacon kapható őrölt paprikák egy részét. 19 mintát vettek, de ebből avas, ehetetlen, fűrészpor ízű, savanyú, szemétbe való volt egy tucat. Csupán 7 tételt találtak élvezhetőnek, jó minőségűnek. A legjobb minősítést egy délvidéki, bezdáni termelő, Kiss György paprikája kapta – írta a hirado.hu a bűvösszakács blog alapján. http://buvosszakacs.blog.hu/2012/10/28/bezdani_paprika_lett_a_legjobb
Az egyesület hazai boltokból, nagyláncok üzleteiből, piacokról vásárolt őrölt paprikát, de kaptak kéz alatt és a határon túlról is. Ezeket minősítette a szervezet laboratóriumban, majd személyesen is. Szomorú, de a boltokban vásároltak többségét azonnal ki kellett zárni: keserű, avas, használhatatlan anyagoknak bizonyultak. Vagyis ma boltban nem lehet használható, jó minőségű, a magyar ételek alapját adó paprikát kapni, mert akár tönkre is tehetik az ételt, amibe belekerülnek.
origo.hu
borsonline.hu
life.hu
hirtv.hu
haon.hu
origo.hu
mindmegette.hu
vg.hu
origo.hu
origo.hu
origo.hu
origo.hu