Teltházas agrárkiállítás a HUNGEXPO-n (x)

AGROmashEXPO és AgrárgépShow egy időben, egy helyen: a hazai legnagyobb agrár szakkiállítás várja a látogatókat január 30. és február 2. között a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban. <!-- (c) 2000-2013 Gemius SA version 2.0 Impressions: campaign: FB_HUN003_2013_Hungexpo_Agromash_jan_0121_0127, placement: /szabadfold/szabadfold_PRlead CAMP.START-CAMP.END, creative: pr lead szabadfold --> <p><img src="http://gdehu.hit.gemius.pl/_[TIMESTAMP]/redot.gif?id=zCFKsXA4c_MMBo9kSigOjYZR7MopzQPCTJ54o4.9GYr.K7/fastid=2305843009233979719/stparam=mkqrouhjuw" alt="" />

Gazdanet2013. 01. 18. péntek2013. 01. 18.
Teltházas agrárkiállítás a HUNGEXPO-n (x)

Az AGROmashEXPO és – a MEGFOSZ tulajdonában lévő – AgrárgépShow egy időben, egy helyen kerül megrendezésre, ezáltal a teljes hazai kínálatot felvonultatják a kiállítók nettó 30.000 négyzetméteren.

A HUNGEXPO a Vidékfejlesztési Minisztérium, a Mezőgazdasági Eszköz- és Gépforgalmazók Országos Szövetsége (MEGFOSZ), a Mezőgép Gyártók Országos Szövetsége (MEGOSZ), a Gabonatermesztők Országos Szövetsége (GOSZ) és az Új Nemzeti Agrárkamara szakmai támogatásával 2013-ra minden eddiginél nagyobb agrárbemutatót szervez. A piacvezető cégek közül mindenki jelen lesz. A B pavilon 3000 négyzetméterét teljes egészében bérli az AXIÁL, az F-ben pedig 2250 négyzetméteren a KITE rendezkedik be. Jönnek az új tematikában szereplő agrár-input képviselői, a logisztikai megoldások kiállítói s mindenki, aki ezen a piacon számít üzleti sikerekre.

A kiállítás presztizsét jelzi az is, hogy rekord számú - összesen 30 - pályázat érkezett a termékversenyre. Az agrárium jeles hazai intézményei, a gyakorlati élet, valamint a sajtó szakmai képviselői alkotta zsűri december végén meghozta döntését, mely szerint összesen 11 termék nyert AGROmashEXPO és AgrárgépShow DÍJAT. A díjakat a megnyitón a kiállítás fővédnöke, dr. Fazekas Sándor Vidékfejlesztési miniszter adja át.

A díjazottak között található egy európai premier, mely a kiállításon lesz először látható, illetve Magyarországon először itt lesz megtekinthető az Év traktora is.

A kiállítást gazdag szakmai program kíséri a támogató szakmai szervezetek közreműködésével.

Ízelítő a programból:
• Január 31. / Növénytermesztési Szakmai nap
Agrármarketing és Média Nap
• Február 1. / Hazai mezőgépgyártás jövője
• Új esély a magyar vidéknek – Tájékoztató az Új Nemzeti Agrárkamarai választásokról (minden nap)

A részletes program a kiállítás honlapján megtalálható.

Társkiállítások: Magyar Kert (parkok, kertek fenntartásának, művelésének gépei, eszközei) valamint a Szőlészet és Pincészet (technológiát felvonultató) szakkiállítás.

Nyitva tartás: 2013. január 30-február 2., naponta 9-17 óráig (február 2-án 16 óráig)

Bővebb információ: www.agromashexpo.hu; www.agrargepshow.hu
 

Ezek is érdekelhetnek