Újra mese

Visszatér a Tv-maci a képernyőre! A Magyar Televízióban a nyáron este hat órakor ismét lesz Esti mese. A közszolgálati televízió műsorokért felelős alelnöke, Simon András bejelentette, hogy amúgy is több lesz a gyerek- és ifjúsági műsor, hiszen minden délelőtt a fiataloknak akarnak kedvezni. Nem titkolt szándékuk, hogy az ő körükben is divatba hozzák ezt a csatornát.

KultúraPethes József2005. 06. 10. péntek2005. 06. 10.
Újra mese

A tévé vezetői egyelőre csak a régi meseműsorokat, ifjúsági sorozatokat tudják ismét elővenni, mert nincs pénzük új produkciók készítésére. A takarékoskodás egyébként rányomja bélyegét az egész nyárra, viszont abból a kis keretből, amiből gazdálkodhatnak, megpróbálnak minél igényesebb adásokat sugározni. A Nagy Könyv sorozat nyáron is folytatódik, célja az, hogy népszerűsítsék az irodalmat, rászoktassák az embereket az olvasásra, kedvet csináljanak egy-egy regény megismeréséhez. Örvendetes tény, hogy egyre többen kíváncsiak az m2 Kultúrház című műsorára, amelyből késő este egy 25 perces összefoglalót kapnak az MTV nézői is.
A nyári hétköznapokon négy alkalommal jelentkezik a Híradó, vasárnap azonban hamarabb, 19 órakor kezdődik ez a hírműsor. A megszokottnál korábban, 21.15 órakor láthatják a vasárnapi A szólás szabadságát is. A televízió továbbra is nagy gondot fordít a szórakoztatásra, népszerű sorozatok, családi filmek, szerdánként pedig mozisáv várja a tévézőket.

Ezek is érdekelhetnek