Szigeti szombat a Placebo-val

A szombati Sziget-napon többek között a Placebo, az Editors, a Klaxons, és a Babylon Circus várja a bulizókat, de a lemezlovasok is hajnalig tartó, óriási partit ígérnek.

KultúraSzabad Föld Online2009. 08. 15. szombat2009. 08. 15.
Szigeti szombat a Placebo-val

A nagyszínpad sztárja szombaton a Placebo, előttük a népszerű alter rock zenekar, a Manic Street Preachers lép fel. Délután a The Subways, az Editors, este hattól pedig a Klaxons melegíti be a bulizókat.

A világzenei nagyszínpadon a Speed Caravan, a Woven Hand & Muzsikás, az N&SK, és a Khaled hozza el a világ ritmusait.

Az A38-WAN2 Színpadon öt órától a Realistic Crew, hat órától a Matutu szórakoztatja a nagyérdeműt. Fél nyolckor a neo, kilenckor pedig a The Notwist veszi át az irányítást a színpadon. Tizenegy órától a Babylon Circus ska and reggae dallamaira lehet lazítani, majd a Kistehén Tánczenekar zárja az estét.

Az MTV Headbangers Ball Rock Színpadon délutántól a Kinopuskin, a Vida Rock Band, a Sex Action, a Cadaveres és a Dalriada zenél. Fél tíztől a finn folk metal banda, a Turisas, tizenegy órától pedig az Expatriate rock formáció koncertezik. Egy órától Jamie Winchester, fél háromtól a The Kolin muzsikál.

A koncertek mellett, a Burn party arénában a The Crystal Method, Goodspeed, Pöli, Eric Prydz, Tearz, Coyote keveri a lemezeket egészen hajnalig.

A további programok részletes listája ITT olvasható.