Félreértés

Az itt következő két közleményt betűhíven adom közre.

MiscBudai Horváth József2008. 03. 17. hétfő2008. 03. 17.
Félreértés

"Horn Gábor védelmében
A Magyarok Világszövetsége Fővárosi Szervezete üdvözli a kisebbik kormánypárt kampányigazgatójának, Horn Gábornak őszinte kijelentését, mellyel a Gyurcsány-kormány elleni népfelség megnyilvánulását helyesen értelmezve, elküldte Gyurcsány Ferencet.
Természetesen, kijelentésének stílusával nem érthetünk egyet, - hiszen mi nem vagyunk úgy öltözve -, de tartalmával igen. Egy későliberális politikus szájából, ezt szokványos vulgáris kijelentésnek foghatjuk fel!
Egyben kérjük Horn Gábort, hogy őszinte véleményével összhangban, azonnal kezdeményezze pártja részéről a koalíciós szerződés felmondását az MSZP-vel, hogy a népfelség elve haladéktalanul érvényesüljön!
Budapest, 2008. március 10.
Gyetvay György Gergely elnök,
MVSZ Fővárosi Szervezete

Pontosítás: Horn Gábor trágársága
A tegnapi közleményemre érkezett észrevételek és kommentárok alapján leszűrhető, hogy többen félreértették annak valódi üzenetét, valós szándékát.
A figyelmes olvasó számára nem lehet kétséges, hogy Horn Gábor Gyurcsányt illető trágár kijelentését ironikusan visszafordítottam a mosdatlanszájú országrontók egész hadára. A félreértés valószínű a tegnapi közlemény címének tudható be – a „Horn Gábor védelmében” cím valóban félreértésre adhat okot.
A pontatlan és félreérthető címért elnézést kérek azoktól akiknek ezáltal szándékom ellenére kellemetlen pillanatokat szereztem. Természetesen sem a Magyarok Világszövetsége, sem annak fővárosi szervezete, sem jómagam, soha nem védenénk meg egyetlen hazaárulót sem.
Gyetvay György Gergely elnök,
Magyarok Világszövetsége Fővárosi Szervezete"

Csak azt tudnám, hogy mit volt és mit lehet félreérteni az előbbi népfelséges megnyilvánulásokon...?

Világ magyarjai, szövetségbe forrjatok!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Szabadföld Google News oldalán is!

Ezek is érdekelhetnek