Kerekes kánkán és sörszimfónia

Az Ashton Brothers – akik egyáltalán nem fivérek! –, a 2002-ben alakult és azóta megannyi országban fellépett holland formáció, október legvégén Magyarországot is elbűvöli Sarlatánok című előadásával.

Ország-világSzalontai Anna2009. 10. 14. szerda2009. 10. 14.
Kerekes kánkán és sörszimfónia

Négy rendkívül sokoldalú és tehetséges holland fiatal – Pepijn Cunnewec, Pim Muda, Joost Spijkers és Friso van Vemde – csapatát, az Ashton Brotherst röpke idő alatt utolérte a világhírnév: Belgiumtól Svájcon, Spanyolországon és Nagy-Britannián át Kanadáig lenyűgözték nagyérdeműt.

Mi a sikerük kulcsa? A válasz a műfajok keverésében, a show-elemekben, a humorban és az előadók egészségesen kattant személyiségében keresendő. Műsorukban keveredik a színházi légkör, a komédiában gazdag kabaréhangulat; a cirkusz látványos díszlete, az egész show-t átható ének, zene, tánc, a lebilincselő pantomim, a hajmeresztően akrobatikus elemek. S történik mindez úgy, hogy közben meg sem szólalnak!

Az Ashton Brothers tagjai egyszersmind szemfényvesztők és átváltozó művészek, innen ered turnésorozatuk Sarlatánok (Charlatans, a medicine show) elnevezése. A performance során többször is öltöznek-vetkőznek, bújnak más és más karakterek bőrébe.

Látott már Ön tolószékes indiánokat csatázni, kánkánozni, trapézon lógni? Összeölelkezőket, akik a másik hátán lévő hangszeren játszanak? Hát aranyhalat átugrani a karikán? És sörös üvegek száján ujjaikkal zenélőket? Még nem? Akkor itt az alkalom! A turné soron következő állomásának a Kongresszusi Központ ad helyet október 30-31-én.

Amennyiben szívesen megnézne néhány részleteket az előadásból, az alábbi linkeket ajánljuk kóstolónak:

http://www.youtube.com/watch?v=ZBt1iEm7M5I

http://www.youtube.com/watch?v=InU4D5GHTLk&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=JAvRKMvf9Mc&feature=related

Ha pedig egyenesen már a jegyvásárláson töri a fejét, megteheti itt:

http://www.jegy.hu/programs/20717/Ashton%20Brothers,%20Sarlat%C3%A1nok

Kattiintson a képre és megnyílik a képgalériánk!

Ezek is érdekelhetnek