SzeptEmber Feszt a Népligetben

Nyaralás utáni visszarázódás első állomásaként szeptember 3-5. között kerül megrendezésre a SzeptEmber Feszt, mely a Népligetbe várja az érdeklődőket.

Ország-világKovács Réka2010. 09. 01. szerda2010. 09. 01.
SzeptEmber Feszt a Népligetben

A háromnapos budapesti fesztivál egyik fő attrakciója a pörköltfőző verseny lesz, ahol lelkes amatőrök mellett nívós éttermek készítenek csaknem 30 féle pörköltet a látogatók számára.

Emellett lehetőség nyílik az ország különböző pontjain termelt gyümölcsökből készített híres pálinkák megkóstolására, Magyarország történelmi borvidékeinek különlegességeivel, illetve a világhírű szalámi- és kolbászfajtákkal való megismerkedésre. Különleges rétessütő vonat hozza a kézzel nyújtott, különböző töltelékkel töltött, jellegzetes magyar finomságokat.

A SzeptEmber Feszt részeként minden évben megrendezik a Magyarországi Rekordok Napját is, ahol a rendkívüli emberi teljesítmények állnak a program középpontjában. A három nap során színvonalas és ingyenes koncertek várják az érdeklődőket: szinte minden zenei irányzat képviselteti magát a könnyűzenétől a dzsesszen át a népzenéig. A gyerekeket jLevente Péter, átszóház, bohócműsor, kézműves foglalkozás várja.

Bővebb információ a SzeptEmber Feszt honlapján található.

Ezek is érdekelhetnek