Aranyáért hitel, egyszerűen és gyorsan

Ha van aranya, hitelt vehet fel rá. Egy új szolgáltatással lépett piacra a hazai vezető befektetési aranyat áruló cég leányvállalata, az ArteusCredit Zrt.

Ország-világO. Horváth György2012. 11. 23. péntek2012. 11. 23.
Aranyáért hitel, egyszerűen és gyorsan

A fizikai arany számít a befektetések egyik legmegbízhatóbb vagyonmegóvási eszközének mostanában. Magyarországon is egyre gyarapodik azok száma, akik aranyban tartják megtakarításaik egy részét. A nemesfémalapú hitelezés már évszázadokkal ezelőtt közkedvelt volt. Ennek 21. századi változatát kelti életre az ArteusCredit Zrt., amely Arteus Gold Credit néven mutatta be a biztos és értékálló fedezettel bíró hitelezési konstrukciók közé. kis- és nagybefektető előtt. Ez alacsony kamatú és költségű hitel, amely szabadon felhasználható, gyorsan - akár 15 napon belül -, igényelhető, adóstárs vagy kezes bevonása nélkül.

- A hitel igénylője a befektetési céllal vásárolt aranyát fedezetként használhatja – anélkül, hogy a tulajdonjogáról le kellene mondania - euró alapú, devizahitel felvételéhez - fejtette ki Varga Zoltán, az Arteus Capital Holding vezérigazgatója. Olyan ügyfelek is igénybe vehetik a hitelt, akik már rendelkeznek „London Good Delivery” minősítésű befektetési aranytömbbel.

A hazai cégek anyavállalata Ausztriában van bejegyezve, tagja az ottani és a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamarának, melyen belül tavaly megalakult Nemesfém Szolgáltatások Szakmai Osztályához is csatlakozott. Az Arteus Credit Zrt. bekerült a PSZÁF által ellenőrzött tevékenységek közé.

Ezek is érdekelhetnek