Bobby Rondinelli a Nemzetközi Ütős Fesztiválon Győrben

A 17. Győri Tavaszi Fesztivál keretein belül, két nap az ütős hangszereké lesz, amikor is 14. alkalommal rendezik meg a Nemzetközi Ütős Fesztivált.

Ország-világKovács Réka2013. 03. 23. szombat2013. 03. 23.
Bobby Rondinelli a Nemzetközi Ütős Fesztiválon Győrben

A fesztivál mára nemcsak belföldi, hanem jelentős külföldi hírnévre is szert tett. A közönség és a szakma egyaránt nagy elragadtatással emlegeti a győri fesztivált, ahol a klasszikus ütős zene mellett jól megfér a jazz, a világzene, a kortárs ütőhangszeres játék.
A Győri Nemzetközi Ütős Fesztivál célja az ütős muzsika népszerűsítése, és a fiatal tehetségek közönség előtti bemutatkozása.

A fesztivál ideje alatt lesz menetzenélés, show dobolás, közös örömzene, ahol bárki részt vehet a zenélésben, afro, latin és tradicionális japán dobolás.

A gazdag programot dobpárbajok, magyarországi ősbemutató, rituális dobzene, nagy hangszergyártó cégek kiállítása és bemutatója teszi felejthetetlenné.

Az idei Győri Nemzetközi Ütős Fesztivál világsztár vendége: Bobby Rondinelli (USA), a Rainbow dobosa.

A fesztivál ütős produkcióit hangszeres bemutatók, előadások, workshopok egészítik ki. A fesztiválhoz hagyományosam ütőhangszeres kiállítás is kapcsolódik, ahol az ütőhangszereket gyártó cégek mellett hazai kézműves hangszerkészítő mesterek is bemutatják termékeiket.
 

Ezek is érdekelhetnek