Még fogadhat a hercegi frigyre

Mikor nősül Harry herceg? – az angol fogadóirodák időről időre ezt a sokakat foglalkoztató talányos kérdést szegezik szerencsét kísértő játékosaiknak Britannia-szerte. A minapi sajtóbeszámolók hatására a fogadási láz az egekbe szökött.

Ország-világ(markos)2013. 11. 08. péntek2013. 11. 08.

Kép: 0174056684, Fotó: Profimedia-Red Dot

Még fogadhat a hercegi frigyre
0174056684
Fotó: Profimedia-Red Dot

A hírek szerint a 24 esztendős Cressida Bonas a múlt hétvégén vadászaton vett részt Harry herceggel – Károly trónörökös és a néhai Diana hercegnő másodszülött fiával – és Harry baráti társaságával II. Erzsébet királynő sandringhami birtokán. Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy Cressida és a 29 éves Harry kapcsolata megkapta az uralkodói jóváhagyást, innentől nincs akadálya a frigynek. A szokásjoggal felérő rituálé alapján ugyanis meghívást csak olyan hercegi barát vagy barátnő kap a királynő valamely hivatalos rezidenciájára, akit a család elfogad. „Nagyon szeretetteljesek egymással, amikor a barátaikkal vannak. Csókolóznak, ölelkeznek, és úgy tűnik, fülig szerelmesek. Ugyanolyan humorérzékkel rendelkeznek, egy hullámhosszon vannak. Annyira illenek egymáshoz” – nyilatkozta még nyáron egy magát megnevezni nem akaró közeli ismerős.

Harry tavaly májusban ismerte meg Cressida Bonast, és a fiatal, rendszerint színes hippi¬ruhákban megjelenő szőke szépséget azóta is gyakran látni a herceg társaságában. Ennek ellenére – Harry herceg viharosan véget érő kapcsolataiból okulva – az angol közvélemény mégsem számít gyors házasságra, habár a hercegi szív jelenlegi választottja hosszas tépelődés után mára megbékélt a hercegnői szereppel.
 

Ezek is érdekelhetnek