Címlapon: Gyötrelmek - Pajzán mérföldkövek - Út a bizonytalanba - Koporsószeg

A drogok fogságában töltött pokoljárásáról is mesél Szabó Győző a lapunknak adott interjúban. - Mozikban A szürke ötven árnyalata, ennek kapcsán munkatársaink könnyedén idéznek fel egy sor születtek ennél nagyobb hatású, korszakalkotó érzéki művet "Pajzán mérföldkövek" című összeállításunkban. - "Út a biztos nyomorból a bizonytalan lét felé" - a Koszovóból érkező menekültáradattal foglalkozik képes riportunk. - Mi a helyzet a dohányfronton? - Ezen a héten is pénzt hozott a postás!

Ország-világSZF-ajánló2015. 02. 21. szombat2015. 02. 21.
Címlapon: Gyötrelmek - Pajzán mérföldkövek - Út a bizonytalanba - Koporsószeg

Néhány ajánlatunk a Szabad Föld legfrissebb, február 20-i számából:

Gyötrelmek útján
A drogok fogságában töltött pokoljárásáról is mesél Szabó Győző a lapunknak adott interjúban.

Milyen idézetet írnál ki a nappalid falára? – bemutatkozásképpen ezt (is) kérdezték a Thália Színház honlapján a művészektől. Szabó Győző Mark Twaintől választott: „Ha az igazat mondod, nem kell emlékezned semmire.” Esetében a gondolatot tett is követte, Toxikoma címmel könyvet írt a drogok fogságában töltött pokoljárásáról. Az ország egyik legfoglalkoztatottabb színészével nehéz egy interjúnyi szabadidőt találni… - "Visszafelé gyötrelmesebb" címmel interjú a fris Szabad Földben.


Pajzán mérfödkövek
Kiváló üzleti érzékkel a sziruptól csöpögő „Valentin-héten” mutatták be E. L. James erotikus bestsellerének filmváltozatát: A szürke árnyalatát 58 ország 9637 vásznán vetítették. Hála a reklámhadjáratnak, a húszpercnyi szadista szexjáték hírére dőltek a nézők a moziba. Pedig, többen is bizonygatjuk, születtek ennél nagyobb hatású, korszakalkotó érzéki művek!


Út a biztos nyomorból a bizonytalan lét felé
Koszovóból legalább napi 500 ember távozik a hivatalos adatok szerint. Családok, egyedülállók, fiatalok, öregek hagyják el az országot.
Menekülnek a havi 20 eurós segély, a munkanélküliség, a teljes nyomor és a méltóság elvesztése elől. Magyarország menekülttáborrá fog válni – riogatott mindenkit a miniszterelnök péntek reggeli interjújában, hozzátéve: aki tiltott határátkelést hajt végre, mindegy, milyen indokkal teszi, azt azonnal őrizetbe kell venni. Az osztrákok és a németek változtatni fognak a bevándorlókkal kapcsolatos szabályaikon,így hamarosan a Magyarországra érkezett menekültek nem tudnak majd továbbmenni, itt fognak rekedni...

 

Magunk töltjük a koporsószeget
Tényleg kevesebbet szívunk? Hatékony az állam kontrollálta trafikok kialakítása? Mekkora adótól esett el az állam a feketepiac kiszélesedése miatt?
Mi a helyzet a dohányfronton? - Összeállítás a Szabad Föld február 20-i számában.

 

Pénzt hozhat az újság! - Előfizetőink legfrissebb számunkban újabb 1000 forintos kuponokat találnak - jönnek az újabb kuponok!

Folytatódik, és egészen 2015. november 15-ig tart a Szabad Föld Előfizetői Programja. Az előfizetésüket fenntartó, illetve új előfizető olvasóink nagy értékű kuponokat találnak a számukra kézbesített lapban.
Friss számunkban, február 20-án 1000 forintos kedvezménykupont juttatunk el előfizetőinkhez. A következő 20%-os kedvezménykuponokat március 6-i lapszámunkban találják meg előfizetőink. Novemberig havonta folytatjuk! Érdemes most is előfizetni, a program az év végéig tart!
Előző lapszámainkban és honlapunkon (Szabad Föld és a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. közös akciója a Szabad Föld előfizetőinek) részleteket talál a programról.

A leggyakoribb kérdések előfizetői programunkról:
Hol találom meg a hozzám legközelebb eső SPAR üzletet? - Meddig érvényesek a kuponok? -  15000 forint felett vásároltam, egyszerre két 1000 forintos kupont is beválthatok? -  Vehetek műszaki cikket is az 1000 forintos kedvezménykuponokkal? - A 20% kedvezménykupon gyűjtőkartonra is vonatkozik? - Hány kiló húst vehetek egyszerre, hogy érvényes legyen a 20%-os kedvezménykupon? - Összegyűrődött, megsérült a kuponom, elfogadják? - SuperShop-pontot kapok azon termékek után, ahol igénybe veszem a 20%-os kedvezménykupont? - Egyszerre használhatom a kétféle kupont? - A négy darab 20%-os kupon csak egyszerre használható fel?

Az előfizetéssel kapcsolatos kérdések pedig:
Meddig tart a Szabad Föld Előfizetői Program? -  Szabad Föld-előfizető vagyok, hogy kapom meg a kuponokat? - Nem fog elveszni a kuponom? - Átruházhatóak a kuponok? - A kuponok érvényességéhez szükséges az előfizetést igazoló nyugta? - Szabad Föld-előfizetésem van, mikor jár a kedvezmény? - Ha most fizetek elő Szabad Földre, akkor is részt veszek
az Előfizetői Programban?
 

Ezek is érdekelhetnek