Kedves Olvasók!

Több ígéretes akció közepette és még több előtt készítünk rövid számvetést. A SPAR-kuponok, kedvezmények nagy sikert arattak olvasóink körében.

Ország-világSZF2015. 07. 03. péntek2015. 07. 03.
Kedves Olvasók!

Egyre többen várják, és váltják be az 1000 forintos és a 20%-os kedvezményre jogosító szelvényeket. Tudjuk, nincs mindenütt SPAR vagy INTERSPAR üzlet, és sokan úgy gondolják, veszendőbe mennek a kedvezmények, ám a havi nagybevásárlásokhoz, egy-egy tartós fogyasztási cikk vételéhez a lap áránál jóval nagyobb értékű kedvezményt ad a Szabad Föld, még akkor is, ha sokaknak ezért utazniuk kell az üzletekhez.

Okulva a tapasztalatokból, az előfizetők még szélesebb kedvezményekre számíthatnak: az iskolakezdés előtt és karácsonyt megelőzően testes kuponfüzetet rejt majd a Szabad Föld. Komolyan vesszük küldetésünket. A Szabad Föld társul szegődik a mindennapi küzdelmekben, és nem csupán igényes olvasnivalót, friss híreket kínál, hanem valós, forintban mérhető segítséget is minden előfizetőjének.

2014-ben és 2015-ben sem emeltük a Szabad Föld árát. Az év második felében azonban némileg csökkentenünk kell előfizetőink kedvezményét, de még így is évente több mint 3300 forintot takaríthatnak meg, azokhoz képest, akik újságárusnál vásárolják a lapot. Ám a csökkenő előnyt tízszeresen, sőt százszorosan kompenzálhatják a mind szélesebb vásárlási kedvezmények, a nyereményjátékok, az ajándékok, csak kérjük: éljenek vele. Sok ezer forint rejlik a Szabad Földben, használja ki Ön is!

Ezek is érdekelhetnek