Széll Tamás csapata készítette el legjobban a gímszarvasborjút és a kecsegét

Ország-világMunkatársunktól2016. 05. 10. kedd2016. 05. 10.

Kép: Budapest, 2016. május 10. Christopher William Davidsen norvég séf a Bocuse d’Or szakácsverseny európai döntőjén a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban 2016. május 10-én. Az európai döntőn húsz ország legjobb séfjei közül választják ki azt a 11-et, akik indulhatnak a 2017-es lyoni világdöntőn. A fő alapanyagok magyarok lesznek: gímszarvasborjú, valamint dunai kecsege és annak kaviárja. MTI Fotó: Mohai Balázs, Fotó: Mohai Balázs

Széll Tamás csapata készítette el legjobban a gímszarvasborjút és a kecsegét
Budapest, 2016. május 10. Christopher William Davidsen norvég séf a Bocuse d’Or szakácsverseny európai döntőjén a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban 2016. május 10-én. Az európai döntőn húsz ország legjobb séfjei közül választják ki azt a 11-et, akik indulhatnak a 2017-es lyoni világdöntőn. A fő alapanyagok magyarok lesznek: gímszarvasborjú, valamint dunai kecsege és annak kaviárja. MTI Fotó: Mohai Balázs
Fotó: Mohai Balázs

HÉTFŐN RAJTOLT a világ legjobb szakácsainak versenye, a gasztronómia Oscarjának is nevezett Bocuse D’or. A megmérettetés idei, európai döntőjének Magyarország ad otthont, a verseny a Hungexpón zajlik.

Gímszarvasborjú, dunai kecsege és annak kaviárja az idei fő alapanyagok.

A lapzártánkkor, kedden is zajló versenyen húsz ország legjobb séfjei csaptak össze, közülük választják ki majd azt a 11-et, akik indulhatnak 2017- ben Lyonban a világdöntőn. A magyar csapatot ezúttal is Széll Tamás séf képviseli.

(A versenyt lapzártánk után Széll Tamás és csapata nyerte meg! - részletek itt)

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Szabadföld Google News oldalán is!

Ezek is érdekelhetnek