Üdülési csekk extra feltéttel

Az üdülési csekkel nyaralók már nem csak 1500 elfogadóhely közül választhatnak, hanem válogathatnak az alapszolgáltatáson felüljáró, az üdülési csekkhez kapcsolódó szolgáltatásokban is – tette közzé az Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány.

PénzforgatóO. Horváth György2009. 07. 10. péntek2009. 07. 10.
Üdülési csekk extra  feltéttel

A Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány által kibocsátott üdülési csekk az elmúlt tíz évben a belföldi szabadidő eltöltés fő segédeszközévé vált és mára 1500 helyen már több mint 12 ezer hazai szolgáltatónál használható fel fizetőeszközként.


Az Alapítvány 2008 év elején indította el akcióját arra buzdítva az elfogadóhelyeket, hogy az üdülési csekk névértékén felül kínáljanak pluszjuttatásokat. Eddig másfél ezer szállásadó, étterem, utazási iroda, egészségügyi, kulturális vagy sportszolgáltató, vagy éppen kölcsönző cég tette meg akciós felajánlását.
 

A plusz szolgáltatók felajánlásainak megoszlása az alábbiak szerint alakult:
- Árkedvezmények: 495 elfogadóhely (pl. 5-10%-20%-os kedvezmények)
- Térítésmentes plusz szolgáltatások: 410 elfogadóhely (pl. ingyenes mágnes terápia, kerékpárhasználat, internethasználat, szauna használat, tájjellegű étel (lepény, kenyérlángos, langalló)
és ital kóstoló, idegenvezetés)
- Kedvezményes plusz szolgáltatások: 105 elfogadóhely (pl. 3=4 éjszaka, 5=6 éjszaka,6=7 éjszaka, kapcsolódó szolgáltatások árából kedvezmények)
- Ajándékok: 300 elfogadóhely (pl. térkép, üdvözlő ital, kulcstartó, egyszeri ajándék étkezés)
- Törzsvendég kedvezmények: 90 elfogadóhely (5-10%-os kedvezmények, törzsvendég akciók)
- Egyéb plusz felajánlások: 135 elfogadóhely (pl. kedvezményes bérlet vásárlási lehetőség, felhasznált üdülési csekk 13%-ának értékéig ingyenes szolgáltatás)



Ennek fejében a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány marketing segítséget nyújt a főszezonra megjelenő Üdülési Csekk Plusz kiadvánnyal, amely tartalmazza az akcióhoz eddig csatlakozott üdülési csekk elfogadóhelyeket. A kiadvány ingyenesen elérhető a Nemzeti Üdülési Szolgálat ügyfélszolgálatain, illetve számos Tourinform irodában.

Ezek is érdekelhetnek