Elég már Molnár Anikóból!

Nagydarab, nyugodt természetű lány, hatalmas mellekkel (örömmel meséli, hogy ez már a harmadik garnitúra), plusz-mínusz kilóitól függően teltkarcsú vagy kissé molett, hatalmas kék bociszemek, méla arckifejezés, lassú, kissé monoton beszéd, lusta jóindulat.

ABCUjlaki Ágnes2009. 06. 05. péntek2009. 06. 05.
Elég már Molnár Anikóból!

Bizonyos férfiak álma, amolyan ősasszony, az Anita Ekberg, Brigitte Nielsen, Pamela Anderson típusból. Bár egyiket sem közelíti meg szépségben, de kiöltözve, profi sminkben és frizurában elég jól néz ki. Nem túl ellenszenves, nem túl buta, nem túl erőszakos. De ezek ellenkezője sem: nem szimpatikus, nem intelligens, nem szerény. Olyan semmilyen.

És legalább egyszer hetente ott van a bulvárlapok címlapján, de megesik, hogy egymást követő napokon háromszor. Rendszeresen behívják beszélgetős műsorokba, ha pasijainak végeláthatatlan sorába új delikvens érkezik, az interjútéma. Mindent tudunk róla, hogy az apukája elhagyta, hogy férfiakból élt, hogy egyik férfi autót vett neki, a másik utazni vitte. Ugyanis már könyvet is írtak róla. Nem kisebb celeb, mint Havas Henrik, aki komolyabb csatornákról kikopva, valamikori politikai újságírói múltját leköpve mostanság ilyen emberekről ír könyveket. Prostituáltakról, Kelemen Annáról, most meg úgy hírlik, a melegekről. Na és Anikóról. S persze, mivel az író-főszereplő miatt dupla celebség esete forog fenn, hatalmas reklámot kap a könyv, Anikó végigpendlizi az összes csatornát. Bizonyára véletlen egybeesés – mire lanyhul az érdeklődés, Anikó ismét címlapon: terhes. Ki a titokzatos apa? Mire a bulvármédia kideríti, hogy egy fiatal hentes, Anikó sutty, már el is vetélt. Láthatóan igyekszik, néha megpróbál dolgozni is valamit, de hát sajnos, nem sikerül munkát találnia, ugyebár. Egy újabb ok, hogy foglalkozzanak vele. Semmit nem csinál, és újra meg újra elmondja a tévében, hogy semmit nem csinál.

A bulvármédia először Kelemen Annával próbálkozott, ő azonban nehezebb eset, mert irányíthatatlan. Aztán Anikóra fanyalodtak. Most meg már futnak a pénzük után. Őszintén mondom: el nem tudom képzelni, hogy ki az a néző vagy olvasó, akit ennek a buja testbe bújtatott, háziasszonylelkű nőnek az élete tényleg érdekel. Jó lenne, ha a média találna már egy újabb celebet, aki végre csinál is valamit. Akár rosszat is, csak ne legyen ilyen halálunalmas.

Ezek is érdekelhetnek