Bioborok Gyöngyöspata lankáiról
Elsőgenerációsként is jól meg lehet élni a borászatból, ha az ember lelkiismeretes és kreatív. A Losonci család hathektárnyi szőlőből évi tízezer palack minőségi nedűt ad el. Javarészt vörösborokat, s ez az első termő évük a purcsinból, az őshonos magyar
![](https://cdn.szabadfold.hu/2021/11/fX-_54tebmAx7tIwBlAVrNAYP5pX267ECztlZ99CMI0/fill/1347/758/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzExMGQ0ZWRkMDAxODRiMTU4MGYzM2QyYjQzNTk4Mjc4.jpg)
Elsőgenerációsként is jól meg lehet élni a borászatból, ha az ember lelkiismeretes és kreatív. A Losonci család hathektárnyi szőlőből évi tízezer palack minőségi nedűt ad el. Javarészt vörösborokat, s ez az első termő évük a purcsinból, az őshonos magyar