Hogyan váltsuk valóra a vágyainkat?

Boldog pillanatokra vágyik? Szeretne részesedni az univerzum végtelen gazdagságából? Minden rezdülésünkkel szakadatlanul jeleket küldünk a világba, s jelzéseink találkoznak mások energiáival.

ÉletstílusLengyel Gabriella2009. 07. 29. szerda2009. 07. 29.
Hogyan váltsuk valóra a vágyainkat?

Szívünk egyfajta közvetítő, amely meggyőződésünket és érzelmünket kivétel nélkül elektromos és mágneses rezgésekké és hullámokká alakítja át. A rezonancia törvénye mindig és mindenhol hat, egyetlen ember, dolog vagy esemény sem állhat ellen az általunk keltett rezgéstérnek. Ily módon mindent megváltoztathatunk az életünkben: szerelmet, barátokat, anyagiakat. 

A kvantumfizika, a kvantum-biológia, a modern matematika és az epigenetika (a géntevékenységet szabályozó mechanizmusokkal foglalkozó tudományág) legújabb felfedezései nyomán egyre nyilvánvalóbbá válik, hogy az emberi meggyőződés ereje tesz minket azzá, aminek hisszük magunkat: az egészségtől a betegségig, az immunvédekezéstől
a hormonháztartásunkig, az öngyógyító erőinktől a boldogságra való képességünkig mindenre kiterjed. A legújabb tudományos felismerések minden kétséget kizáróan azt bizonyítják, hogy gondolatainkkal, érzelmeinkkel és meggyőződésünkkel bármire képesek vagyunk, ugyanis az érzelmekkel megerősített és elraktározott meg-
győződések azok, amelyek erőteljes rezgésteret alkotnak. Mindent, ami erre az erőtérre reagál, magával ragad a ritmus, és attól kezdve kénytelen együtt rezdülni vele.

Hogyan valósítsuk meg álmainkat?
Először is, olyanokkal vegyük körbe magunkat, akik hisznek bennünk, akik biztosak az erőnkben, látják a tehetségünket, látják bennünk a lehetőséget, és buzdítanak, sőt segítenek, ha kell. Miért is maradnánk azokkal, akik gáncsoskodnak és nem hisznek az erőnkben és az ötleteinkben? Megszokásból gyakran olyan emberek társaságát keressük, akik megbénítanak vagy megakadályozzák fejlődésünket. Talán azért maradunk velük, mert a kisugárzásuk szüleinkre, testvéreinkre, rokonainkra emlékeztet. Néha egyenesen az ő rezgésterükben érezzük jól magunkat, bármilyen negatívan is hasson ránk. Ha azonban ragaszkodunk ehhez a megszokott negatív rezgéstérhez, akkor nehezen kezdünk neki egy új, pozitív reakciókat vonzó rezgéstér kialakításához.

A képzelet ereje
Az élsportolók már jóval a verseny előtt többször végigveszik magukban az összes szükséges mozdulatsort, egészen addig, hogy a begyakorolt cselekvéssor úgyszólván második természetükké nem válik. Elképzelnek és elismételnek bizonyos élményeket -, de csak gondolatban. Az ún. tüköridegsejteknek köszönhetően aztán a versenyen már a másodperc törtrésze alatt felidézhetik a gondolatban begyakorolt mozdulatokat. Olyan ez, mintha már rég túl lennének a megmérettetésen, mintha már ezerszer végigcsinálták volna, és sokkal több tapasztalat, választási lehetőség és kilátás állna rendelkezésükre. Ha élsportolókat kérdezünk, hogyan tudtak olyan hosszú időn át csúcsformában maradni, ugyanazt válaszolják: kizárólag a célra összpontosítottak - arra, amit el akartak érni. A célba jutás képzete pedig akkora örömet okoz, amely mellett minden nehézség eltörpülni látszik. Vagyis a cél és a diadalmámor hajtotta őket előre. Márpedig ez a kulcs: a diadal erőterét kell létrehoznunk.

A diadal erőtere
Minél élénkebben magunk elé képzeljük a célt, minél világosabban átgondoljuk és látjuk lelki szemeink előtt a győzelmet, annál tökéletesebb lesz az általunk kibocsátott és mások által elfogott rezgéstér. Ezzel magunkhoz csalogathatjuk azokat, akik célunk elérésében a segítségünkre lehetnek. Ezenkívül testünk is jó előre felkészül a várva várt eseményre.

Hogyan kerüljünk a megfelelő rezgéstérbe?

Készüljön fel rá testileg-lelkileg, hogy kapcsolatba lépjen vágyaival. Ha tehetősebb szeretne lenni, keresse tehetős emberek társaságát. Ha boldog párkapcsolatot szeretne, olyan párok közelségét keresse, akik így élnek. Ha egy bizonyos szakmában szeretne dolgozni, igyekezzen azok között mozogni, akiknek ez a szakmájuk. Alig van ösztönzőbb dolog, mint mások sikere, mert amit mások elértek, azt mi is elérhetjük.

Mi is az a rezonancia?
Minden élőlénynek, minden dolognak megvan a maga rezgése. Testünk szerveinek és sejtjeinek is. Ugyanígy az anyagnak is. Egyetlen ember, dolog vagy esemény sem állhat ellen az általunk keltett rezgéstérnek, ha harmonizál annak frekvenciájával. A rezonancia egyik alapvető törvénye: hasonló mindig hasonlót vonz. Elkerülhetetlenül az életünkbe vonzunk mindent, ami rezonál velünk. Ez nem feltétlenül jó nekünk, mert kellemetlen dolgok is történhetnek velünk.

Egy nagyon egyszerű módszerrel feltérképezhető, milyen erők veszik körül az embert:
1. Írja fel azoknak a barátainak, ismerőseinek, rokonainak a nevét, akikkel szinte minden nap találkozik.
2. Minden név mellé írja oda azt a tulajdonságot, ami az illetőről eszébe jut. Például segítőkész, vidám vagy irigy, kritikus stb. De ne gondolkozzon sokáig, hanem azt írja, ami elsőre eszébe jut. Mindig az első sugallat az igazi.  Ily módon könnyen eldöntheti, hogy erőt adnak-e a környezetében élő emberek vagy korlátozzák és kudarcra ítélik.
3. Olyanokkal vegye körül magát, akik a javát akarják, akik elismeréssel, megbecsüléssel, tisztelettel adóznak önnek. Ha nem ismer egyelőre ilyen embereket, vonzza magához őket gondolatai rezgésterének erejével. Tudja meg, hogy vannak, akik felismerik az önben rejlő képességeket és lehetőségeket. A kívánt rezgésteret a leggyorsabban úgy teremtheti meg, ha segíti mások vágyainak valóra válását. Minél többet ad valaki, annál többet kap vissza. Mivel hasonló hasonlót vonz, hamarosan olyan emberek között találja magát, akik bőkezűsége tükörképeként szintén segítenek önnek. Ez persze nem azt jelenti, hogy most azonnal el kell hagyni a családját és a barátait. Azt azonban jelenti, hogy mellettük más közegben is kell tartózkodnia, ahol a vágyai már mások számára teljesültek.

5 hasznos ötlet a célok eléréséhez
1. Bármi is legyen a célja, élje bele magát, hogyan csinálták mások.
2. Tanulmányozza sikeres emberek életét!
3. Olvasson életrajzokat vagy nézzen olyan filmeket, amelyek sikeres emberekről szólnak.
4. Foglalkozzon olyan emberek életével, akik pénzszűkéből is meg tudták teremteni a saját anyagi szabadságukat.
5. Foglalkozzon a "csodákkal".

Álmodozzon ébren!
Ha jobb környéken szeretne lakni, sétálgasson a kívánt környezetben. Üljön be egy kávézóba, menjen be az üzletekbe, élvezze a hely szellemét, és érezze az ott uralkodó erőteret. Engedje, hogy az ismeretlen rezgéstér magába fogadja és megérintse. Képzelje el, milyen jó is lesz ott lakni.

Forrás: Diéta és Fitnesz magazin

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Szabadföld Google News oldalán is!

Ezek is érdekelhetnek