Jön az OMÉK

A Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium védnöksége alatt, hazai és nemzetközi kiállítók részvételével rendezik augusztus 27. és szeptember 4. között az Országos Mezőgazdasági és Élelmiszer-ipari Kiállítás és Vásárt. Tervünk szerint a Szabad Föld a rendezvény hivatalos lapjaként követi nyomon az eseményeket.

Gazdálkodás2005. 04. 22. péntek2005. 04. 22.
Jön az OMÉK

Hazánk immár új minőségében, az Európai Unió teljes jogú tagjaként a Hungexpo területén mutatja be kilenc napon keresztül agráriumának színe-javát. A rendezők - ahogy az OMÉK történetében eddig - az idén is több mint százezer látogatóra számítanak.
A 74. OMÉK egyesíti magában a szakkiállítások és vásárok valamennyi előnyét. Az OMÉK-en az egyes szakágazatok - például az élelmiszeripar, a borászat és szeszipar, a kertészet, a halászat, az agrár-környezetgazdálkodás, az erdészet és a vadgazdálkodás, a vidékfejlesztés, a kutatás-fejlesztés, a szakoktatás, a vízgazdálkodás - külön-külön mutatkoznak be.
A rendezők az OMÉK harmincezer négyzetméternyi területére mintegy nyolcszáz kiállító jelentkezését várják.
Helyszín: HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont1101 Budapest, Albertirsai út 10. (Expo tér 1.)
Bővebb információ és jelentkezés: Hungexpo Rt. Levélcím: 1441 Budapest, Pf. 44. Telefon: 263-6537, 263-6535. Fax: 263-6435.
E-mail: [email protected]
Internet: www.2005omek.hu

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Szabadföld Google News oldalán is!

Ezek is érdekelhetnek