Zoológia

A Magyarságtudományi tanulmányok című kötet márciusban jelent meg, és a harmadik kiadásnál tart. Ebből az alkalomból Ámon Antal, az Ausztrál Vezetéstudományi Kamara tagja nyilatkozatot tett közzé.

MiscBudai Horváth József2008. 06. 11. szerda2008. 06. 11.
Zoológia

„A fehér hunoktól a fehér barátokig (a pálosok rendjéig), a királygyilkosságoktól az országgyilkosságig, tehát Trianonig, a témák széles skáláját öleli fel a 850 oldalas kötet. Azt jelzi, hogy egyre inkább leáldozóban vannak, a kommunista éra „tudományosságának” dogmái, és növekszik a szabad kutatásra és a világos gondolkodásra való hajlam. A pártemberek által megkövetelt magolnivaló helyét immár Magyarországon is fokozatosan átveszi a független kutatók szabad tényfeltárásából adódó ismeretanyag.
E kötet jelzés is, hogy a magyar kultúra és rokonság kontinenseken átívelő hagyaték. Ezzel bizonyítva, hogy a mai magyarok érték-felismerő, befogadó és kultúra áttermékenyítő hagyományokból táplálkoznak, szöges ellentétben a párt-dogma hazugságaival. Megmutatva azt is, hogy akadnak olyan kérdések a tudomány világában, amikre nincsenek egyedül üdvözítő válaszok. A könyv fő erénye tehát a bátor kérdésfeltevés, és a bátor válaszkeresés: a szellemi turulok fölénye a szellemi dinoszauruszok felett.”

„A pártemberek által megkövetelt magolnivaló helyét immár Magyarországon is fokozatosan átveszi a független kutatók szabad tényfeltárásából adódó ismeretanyag.”
Ámon úr, tessék mondani, mikor tetszett elhagyni Magyarországot?

Amúgy ez a „kultúra áttermékenyítő” valami tetszik. Ha nem is értem, mifene.

„Akadnak olyan kérdések a tudomány világában, amikre nincsenek egyedül üdvözítő válaszok.”
Ebben tökéletesen egyetértünk.

Még jó, hogy onnan a messzeségből valaki megmondja nekünk a frankót. „a szellemi turulok fölényéről a szellemi dinoszauruszok felett”.
De ez már a zoológia tudománya.

Ezek is érdekelhetnek