Kik legyenek 2012 legjobb női?

Immár negyedik alkalommal osztják ki a legjobb nőknek járó díjat a GLAMOUR Women of the Year gáláján, ahol a legtehetségesebb divattervezőket, modelleket, énekesnőket, színésznőket és műsorvezetőket jutalmazzák.

Ország-világKovács Réka2012. 01. 03. kedd2012. 01. 03.

Fotó:

Kik legyenek 2012 legjobb női? Fotó:

Amerika és Anglia után néhány éve hazánkban is hódító útjára indult a legtehetségesebb nőket díjazó kezdeményezés, a Women of the Year díjátadó gála. A mára már hagyománnyá vált nagyszabású eseményig még több mint két hónap van hátra, addig kell a jelölteknek a legtöbb szavazatot begyűjteniük.

Az jelöltek között több visszatérőt is láthatunk: Nanushka 2009 után most idén is megszerezheti a legjobb divattervező címet, ehhez azonban több szavazatot kell begyűjtenie, mint Abodi Dórának, Vágó Rékának, Tóth Borinak és az ANNAEVA divattervező kettősének, Hachbold Annának és Kárpáti Évának. A legjobb modellek között is láthatunk ismerőst: a kategória tavalyi győztese Palvin Barbara ismét ringbe száll. A színésznők és műsorvezetők kategóriájában biztosan új nyertest avat a Glamour, de ne feledkezzünk el kakukktojás kategóriáról sem: az erősebbik nem képviselői is versengenek a szavazatokért.

A harminc Women of the Year díjra esélyes jelöltre március 12-ig lehet voksolni a Glamour Online oldalon, ahol a szavazók között értékes nyereményeket sorsolnak ki.