Hol van már a régi, ízletes paradicsom?
Bizonyára sokan akadnak olvasóink között, akik tudják, milyen (volt) az igazi paradicsom. A kertekben termett, a héja vékony, a húsa pedig olyan lágy, hogy ha túlérve leesett a bokorról, szétloccsant, mint a túlérett sárgabarack. Az íze pedig olyan üdítő
![](https://cdn.szabadfold.hu/2020/07/kl1mL9Q782qzssG8PHy514Gqwppaeb5JmEf3T6TQXic/fill/1347/758/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2FiZWZjZmJhZTBiNzRhZDFiMGU0YjNjOGY3NWE1MDgy.jpg)
Bizonyára sokan akadnak olvasóink között, akik tudják, milyen (volt) az igazi paradicsom. A kertekben termett, a héja vékony, a húsa pedig olyan lágy, hogy ha túlérve leesett a bokorról, szétloccsant, mint a túlérett sárgabarack. Az íze pedig olyan üdítő