termesztés

Hol van már a régi, ízletes paradicsom?

Bizonyára sokan akadnak olva­sóink között, akik tudják, milyen (volt) az igazi paradicsom. A kertekben termett, a héja vékony, a húsa pedig olyan lágy, hogy ha túlérve leesett a bokorról, szétloccsant, mint a túlérett sárgabarack. Az íze pedig olyan üdítő

Valló László| 2020.07.24.

Bizonyára sokan akadnak olva­sóink között, akik tudják, milyen (volt) az igazi paradicsom. A kertekben termett, a héja vékony, a húsa pedig olyan lágy, hogy ha túlérve leesett a bokorról, szétloccsant, mint a túlérett sárgabarack. Az íze pedig olyan üdítő

Valló László| 2020.07.24.

Zamat és erő a kis üvegekben

Nagy Gábor, alias Gabko, végzettségét tekintve közlekedésmérnök, már tizenkét éve dolgozott közbeszerzési szakértőként, amikor otthagyta a pályát, hogy csilit termesszen. Azóta nem egy díjat nyert termékeivel,a New York-i Hot Pepper Awardson például két v

Balogh Boglárka| 2020.07.21.

Nagy Gábor, alias Gabko, végzettségét tekintve közlekedésmérnök, már tizenkét éve dolgozott közbeszerzési szakértőként, amikor otthagyta a pályát, hogy csilit termesszen. Azóta nem egy díjat nyert termékeivel,a New York-i Hot Pepper Awardson például két v

Balogh Boglárka| 2020.07.21.