zöldség

Szállítmányozási kihívások az agráriumban: itt a szezon

Tavasztól egészen ősz végéig folyamatos a betakarítási időszak az agráriparban. Azonban a megnövekedett szállítmányozás egyre több kihívás elé állítja a gazdákat: melyek ezek? És ami még fontosabb: hogyan lehet nagy mennyiségben is megfelelő minőségben a

PR cikk| 2023.06.12.

Tavasztól egészen ősz végéig folyamatos a betakarítási időszak az agráriparban. Azonban a megnövekedett szállítmányozás egyre több kihívás elé állítja a gazdákat: melyek ezek? És ami még fontosabb: hogyan lehet nagy mennyiségben is megfelelő minőségben a

PR cikk| 2023.06.12.

Ázsiai ízek kiegészítője

A növény illóolaja csökkenti az allergiás bőrtüneteket, a kiütések megjelenésének rizikóját, és a rovarcsípések okozta kellemetlenségek ellen is bevethető.

Habik Erzsébet| 2021.04.22.

A növény illóolaja csökkenti az allergiás bőrtüneteket, a kiütések megjelenésének rizikóját, és a rovarcsípések okozta kellemetlenségek ellen is bevethető.

Habik Erzsébet| 2021.04.22.

Az egészséges zöldség fontos, akár otthon termesztjük, akár piacon találkozunk vele

Hirdetés – Az egészséges és hatóanyagtól mentes zöldség ma már elvárás a kereskedelmi láncoktól és a fogyasztóktól egyaránt. A zöldségkultúrákat sokféle betegség és károsító támadhatja, ezért a szakértelem és a megfelelő technológiai alkalmazás biztosítja

PR cikk| 2021.02.22.

Hirdetés – Az egészséges és hatóanyagtól mentes zöldség ma már elvárás a kereskedelmi láncoktól és a fogyasztóktól egyaránt. A zöldségkultúrákat sokféle betegség és károsító támadhatja, ezért a szakértelem és a megfelelő technológiai alkalmazás biztosítja

PR cikk| 2021.02.22.

Hol van már a régi, ízletes paradicsom?

Bizonyára sokan akadnak olva­sóink között, akik tudják, milyen (volt) az igazi paradicsom. A kertekben termett, a héja vékony, a húsa pedig olyan lágy, hogy ha túlérve leesett a bokorról, szétloccsant, mint a túlérett sárgabarack. Az íze pedig olyan üdítő

Valló László| 2020.07.24.

Bizonyára sokan akadnak olva­sóink között, akik tudják, milyen (volt) az igazi paradicsom. A kertekben termett, a héja vékony, a húsa pedig olyan lágy, hogy ha túlérve leesett a bokorról, szétloccsant, mint a túlérett sárgabarack. Az íze pedig olyan üdítő

Valló László| 2020.07.24.