A kegyencnő kedvence Dubarry grófné után „à la du Barry”-nak nevezték el a karfiolos ételeket. receptekfrancia kultúraízekDubarry grófné után „à la du Barry”-nak nevezték el a karfiolos ételeket. receptekfrancia kultúraízek
Szépséges látnivalók és ízletes édességek egy helyen Soha nem fordult elő, hogy szőlőültetvénynek szánt területet nevezzenek meg az UNESCO-világörökség részeként, márpedig 1999-ben a Bordeaux-tól mintegy harmincpercnyi autóútra elterülő Saint-Émilionnal és a környékével ez történt. Utazásfrancia kultúraGasztronómiaSoha nem fordult elő, hogy szőlőültetvénynek szánt területet nevezzenek meg az UNESCO-világörökség részeként, márpedig 1999-ben a Bordeaux-tól mintegy harmincpercnyi autóútra elterülő Saint-Émilionnal és a környékével ez történt. Utazásfrancia kultúraGasztronómia