A mediterrán finomságok világnapja
Míg a nápolyiak a pizzáért rajonganak, addig Milánóban rizottót főznek, Szicíliában arancinót sütnek, Toscanában pedig a kenyérsalátára esküsznek. Lássuk az ikonikus ételeket és eredetüket.
![](https://cdn.szabadfold.hu/2022/01/LUHZOVULZ77AhYZMRnVQcNlzVYQ4EfYoFoy9zoe9mtw/fill/1347/758/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzIwZWM5ZDExMTRkZjQ3MWZiMWI3ODVkMGJiOTYwYjZk.jpg)
Míg a nápolyiak a pizzáért rajonganak, addig Milánóban rizottót főznek, Szicíliában arancinót sütnek, Toscanában pedig a kenyérsalátára esküsznek. Lássuk az ikonikus ételeket és eredetüket.