Vissza nem térítendő támogatásra pályázhatnak a vidéki vendéglátóhelyek
Elsőként a vidéki éttermek pályázhatnak.
Elsőként a vidéki éttermek pályázhatnak.
Ásós Géza Békésen nyitotta meg az ország első cigány vendéglőjét, amit Gyulán, Békéscsabán és Szegeden újabbak követtek. Küzdelmes volt az útja, de a kitartása meghozta gyümölcsét. Szülőhelyén Az év emberének is megválasztották.
Az erdélyi településeken védettségi igazolással lehet belépni közintézményekbe, bevásárlóközpontokba, éttermekbe, szinte mindenhova. A tavaly tavasz óta nehéz helyzettel küszködő vendéglátóipar újabb megszorításokkal szembesül. Ma már azok is a túlélésér
Az erdélyi településeken védettségi igazolással lehet belépni közintézményekbe, bevásárlóközpontokba, éttermekbe, szinte mindenhova. A tavaly tavasz óta nehéz helyzettel küszködő vendéglátóipar újabb megszorításokkal szembesül. Ma már azok is a túlélésér
Eredetileg cukrásznak tanult, majd felszolgálóból Michelin-csillagos éttermek vezető borszakértője, azaz sommelier-je lett. A pandémia következtében bezártak a luxuséttermek, így Gervai Jánosnak az élete száznyolcvan fokos fordulatot vett: letette a hófeh
Eredetileg cukrásznak tanult, majd felszolgálóból Michelin-csillagos éttermek vezető borszakértője, azaz sommelier-je lett. A pandémia következtében bezártak a luxuséttermek, így Gervai Jánosnak az élete száznyolcvan fokos fordulatot vett: letette a hófeh
Ötvenöt év a vendéglátás szolgálatában nem kevés idő. Végigjárta a ranglétrát, életművének legragyogóbb ékköve a lajosmizsei Tanyacsárda. Garaczi János mesterszakács hetvenhárom esztendősen is megállíthatatlan. Most azon fáradozik, hogy mielőbb visszatérj
Ötvenöt év a vendéglátás szolgálatában nem kevés idő. Végigjárta a ranglétrát, életművének legragyogóbb ékköve a lajosmizsei Tanyacsárda. Garaczi János mesterszakács hetvenhárom esztendősen is megállíthatatlan. Most azon fáradozik, hogy mielőbb visszatérj
Elsők között érzik meg a koronavírus miatti veszélyhelyzet gazdasági következményeit a vendéglátósok. Aztán a beszállítóik, a húsértékesítők és zöldségtermesztők, vagy akár a kézműves sörfőzdék tulajdonosai, dolgozói kerülhetnek padlóra. Sinágel Józsefék
Elsők között érzik meg a koronavírus miatti veszélyhelyzet gazdasági következményeit a vendéglátósok. Aztán a beszállítóik, a húsértékesítők és zöldségtermesztők, vagy akár a kézműves sörfőzdék tulajdonosai, dolgozói kerülhetnek padlóra. Sinágel Józsefék