Rézüstben illatos párlat fortyog
A minőségi magyar pálinka a jó gyümölccsel kezdődik.

A minőségi magyar pálinka a jó gyümölccsel kezdődik.
Elindult a nevezés a nemzetközi pálinka- és párlatversenyre.
Elindult a nevezés a nemzetközi pálinka- és párlatversenyre.
Az italt Czapp József ötlete alapján készítették.
Több mint száz bortermelő várja az érdeklődőket.
A szakmai szereplők az előzőnél kedvezőbb évre számítanak.
A szakmai szereplők az előzőnél kedvezőbb évre számítanak.
Sokakat vonz a város legnagyobb gasztronómiai rendezvénye.
Sokakat vonz a város legnagyobb gasztronómiai rendezvénye.
Százharmincnál több nevezés érkezett a versenyre.
Újra a világ élvonalába tartoznak a magyar párlatok.
Újra a világ élvonalába tartoznak a magyar párlatok.
Húsz éve nyílt meg a Magyar Pálinka Háza Budapesten.
Itt az ősz, a betakarítás közepén-végén járunk. Most érnek be a késő nyári cefrék, míg egy sor pálinkafajtához ilyenkor gyűjtik a kertekben az alapanyagot. Félrekezelt, vagy eleve rossz gyümölcscefréből, törkölyből képtelenség jó pálinkát párolni.