kenyér

Molnárdinasztia a minőség mellett

A negyedik generáció őrli a lisztet a szigetszentmiklósi Szabó Hengermalomban. A történelem megtépázta a családot, de sikerült talpon maradniuk, idomultak a változó időkhöz és piachoz, csak a jól bevált technológiáról és minőségről nem mondtak le. Ma is a

Biczó Henriett| 2021.08.23.

A negyedik generáció őrli a lisztet a szigetszentmiklósi Szabó Hengermalomban. A történelem megtépázta a családot, de sikerült talpon maradniuk, idomultak a változó időkhöz és piachoz, csak a jól bevált technológiáról és minőségről nem mondtak le. Ma is a

Biczó Henriett| 2021.08.23.

A szívvel-lélekkel sütött kenyerek mestere

Életműdíj és több ízben az Ipar Kiváló Mestere cím. Kis István alig 14 éves volt, amikor péknek állt. Azóta csaknem hetven év telt el, de ma, 83 évesen is olyan szívvel és odaadással süti a kenyeret a Taron lévő falusi pékségében, mint hajdanán.

B.Pintér Dalma| 2020.11.25.

Életműdíj és több ízben az Ipar Kiváló Mestere cím. Kis István alig 14 éves volt, amikor péknek állt. Azóta csaknem hetven év telt el, de ma, 83 évesen is olyan szívvel és odaadással süti a kenyeret a Taron lévő falusi pékségében, mint hajdanán.

B.Pintér Dalma| 2020.11.25.

Hitte volna? 150-féle kenyér van a piacon

Több milliárd forintot nyert már el a sütőipar uniós forrásból modernizációra. Az elmúlt években robbanásszerű a termékkör bővülése, minden pék keresi a fogyasztók kegyeit.

O. Horváth György| 2018.11.20.

Több milliárd forintot nyert már el a sütőipar uniós forrásból modernizációra. Az elmúlt években robbanásszerű a termékkör bővülése, minden pék keresi a fogyasztók kegyeit.

O. Horváth György| 2018.11.20.